„TRICK OR TREAT ? – HALLOWEEN 2014”

HALLOWEEN 2014 - 1

Activitatea extracurriculară este parte integrantă a demersului didactic , venind să definească sfera educatională prin proiecte, grupuri tintă, obiective clar definite, evaluări şi diseminări ale informaţiilor,să deschidă porţi spre educaţia permanentă.

Astfel , pe 31 octombrie , în primul semestru al acestui an şcolar , elevii şcolii noastre au fost provocaţi de către doamna profesoară de limba engleză , Bianca Aburel , să participe la o serie de concursuri , cu probe şi premii , prin care să demonstreze deschiderea lor către nou , către necunoscut, şi să-şi arate disponibilitatea de a învăţa  câte ceva din tradiţiile anglo – saxone.

Holul şcolii a fost bine garnisit cu desene şi lucrări ale elevilor inspirate din paleta cromatică şi  simbolică a sărbătorii de Halloween. Lilieci atârnaţi , dovleci sculptaţi , pisici negre , fantome spânzurate toate aceste personaje ,   au fost martore la ceea ce a urmat.

Atmosfera  specifică acestei sărbători a fost întreţinută de către toţi elevii şcolii , începând cu prichindeii de la Clasa pregătitoare şi terminând cu clasele de gimnaziu , care au defilat pe holul şcolii şi au etalat o serie de costume , care mai de care mai înfricoşătoare. Nu s-au sfiit să descrie personajul reprezentat şi au „ bântuit” pe holul şcolii fluturând ameninţător  degetul către mulţime cu „ Trick or Treat ?”